Tentang Kami

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd.

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina produksi, pamrosésan sareng penjualan produk anu kasar. Kami ngenalkeun alat-alat canggih internasional, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha spésifikasi velcro-back (hook and loop), PSA (self-adhensive) sanding cakram sareng produk-produk abrasif anu sanés numutkeun kabutuhan konsumén. Produk kami seueur dianggo dina pabrik mobil, perbaikan mobil sareng perbaikan, damel kapal, pabrik jati, produk éléktronik, papakéan sareng industri sanés.

Produk

NAHA MILIH KAMI

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ...

Warta