Lambaran Klasik Pasagi pikeun Orbital Sander-A720T Acak

Pedaran pondok:

Kauntungan Produk
Pulp (kertas) kualitas luhur kualitas luhur, anu nawiskeun daya tahan anu langkung saé;
Jembar kapadetan keusik, mikeun rohangan bahan limbah pikeun akumulasi tanpa ngirangan kinerja;


Detil Produk

Tanda Produk

3
4
5
6
Spésifikasi
Barang Lembar Sanding Emas A720T
Abrasive Aluminium Oksida
Jengkol Grit P60-P800
Jenis Disc Babak atanapi Alun-alun
Ukuran pikeun ref (inci)

45mm * 150mm

70mm * 115mm

70mm * 125mm

70mm * 198mm

70mm * 420mm

80mm * 200mm

80mm * 400mm

95mm * 178mm

110mm * 220mm

115mm * 225mm

Nyokong Kait & Loop (Velcro); PSA
Liang 0H; 2H; 10H; 11H; 13H; 8H; 22H; 14H; 16H; 17H, jst. 1 Baris; 2 Baris; 3 Baris, jst
Diulang deui Pamakéan ulang
Kertas Pulp noda (kertas) nyokong

 

Aplikasi:

1

Kauntungan Produk:

调整大小 image014

Pulp (kertas) kualitas luhur kualitas luhur, anu nawiskeun daya tahan anu langkung saé;

Jembar kapadetan keusik, mikeun rohangan bahan limbah pikeun akumulasi tanpa ngirangan kinerja;

Tiasa dianggo dina:
Logam sapertos aluminium, baja karbon; kai sapertos softwood atanapi hardwood ... A720T Square Sanding Sheets tiasa dianggo sareng sander pikeun sababaraha pagawean pagawean, sapertos prep / perbaikan, sanding orbital, prepping metal sateuacan cet.

Fitur:
1.A720T adaptasi kualitas luhur mineral oksida aluminium, anu awét, ogé mastikeun motong gancang.
2.C kelas kertas nyokong, anu dipikaterang salaku kertas anu kuat, masihan daya tahan tambahan tina pengamplasan agrésif tibatan panyokong kertas anu sanés.
3. Pelapisan nyaéta pambangunan jas kabuka, sabab aya rohangan antara bijil abrasif, nyingkahan halangan lebu, anu tiasa manjangan umur abrasif pisan.
4.A720T Square Sanding Sheets gampang pisan dianggo sareng dipasang dina sanders, blok sanding, jsb.

Beda sareng kertas pasir biasa anu rawan kisut sareng nyaring, anu fleksibel sareng bantosan elastis tina Film Elastis Sanding Infini Model didesain pikeun nuturkeun kontur proyék anjeun kalayan éndah, sareng ngamungkinkeun anjeun lebet kana rohangan anu saacanna panginten teu mungkin, hasilna dina finer finish di kirang waktos. Ngagunakeun prosés manufaktur anu maju, bijil abrasif dituturkeun kana bantosan elastis ku muatan éléktrostatik, nyayogikeun permukaan sanding anu seragam sareng umur anu langkung lami dibandingkeun sareng pasir khas anu henteu rata, henteu saluyu sareng dicekel sareng lem. Tambih Deui, Elastis Pilem Elastis tiasa dianggo pikeun aplikasi garing atanapi baseuh pikeun kagunaan maksimum. Nalika proyek anjeun peryogi finish anu unggul, Elastic Sanding Films mangrupikeun alat anu pas pikeun padamelan éta.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami