Tentang Kami

1

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina produksi, pamrosésan sareng penjualan produk anu kasar. Kami ngenalkeun alat-alat canggih internasional, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha spésifikasi velcro-back (hook and loop), PSA (self-adhensive) sanding cakram sareng produk-produk abrasif anu sanés numutkeun kabutuhan konsumén. Produk kami seueur dianggo dina pabrik mobil, perbaikan mobil sareng perbaikan, damel kapal, pabrik jati, produk éléktronik, papakéan sareng industri sanés.

Salami sababaraha taun ka pengker departemén R&D kami parantos ngamajukeun padeukeut dina produk kami sareng alat-alat anu ditingkatkeun, sareng parantos ngempelkeun seueur pangalaman anu mahal. Produk kami nampi panarimaan anu tinggi ti konsumén. Merk kami sorangan "YS" 、 "XYS" 、 "YUQING" henteu ngan ukur ditampi di pasar domestik, tapi ogé ditampi di seueur nagara sareng daérah sanés di saluruh dunya.

34422a45
33

Janten propésional, kréatip sareng ngudag kaunggulan! Kapuasan konsumén mangrupikeun ngungudag urang abadi! Tim profésional kami bakal anut ka sumanget pelanggan heula, sareng teras siap nyayogikeun palayanan profesional, jasa perhatian sareng dukungan téknis.

- —Jarah Perusahaan— -

2008: Didirikeun

2011: Dipindahkeun ka pabrik énggal

2014: diadegkeun Gratis Dust Mobile garing coét

2016: ngamimitian bisnis internasional Investasi pabrik énggal, ngembangkeun sareng manufaktur abrasives.

2018: Sértipikasi CE lulus

2019: Produk Anyar Dikembangkeun: Sander

- —Kolaborasi Budaya— -

Janten Profesional, kreatif sareng nuju ngudag kaunggulan!

Kapuasan konsumén 'nyaéta ngudag kami!

Tim propésional kami bakal anut ka sumanget konsumén heula sareng teras siap nyayogikeun palanggan kalayan palayanan, jasa perhatian sareng dukungan téknis urang.

- —R & D Kakuatan— -

XYS ngenalkeun alat-alat canggih internasional sareng ngawangun tim panilitian sareng pamekaran, aranjeunna dokter, master sareng seueur ahli manula asing di industri ieu.

2
1

- —Corporation Honor— -

11

- —Témbong Perusahaan / Pabrik— -

1
2
3
4
5
6
7
8
9

- —Mitra Kooperatif— -

1

- —Majang / Paméran— -

调整大小 1
调整大小 2
调整大小 3
调整大小 4