Taros Kami

Shanghai Xieyanshi Abrasives Co., Ltd.

Alamat

No 298, Maosheng Road, Dongjing Town, Songjiang District, Shanghai, China.

Telepon

+ 86-21-57671870

WA: +8618652145928

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami