Pakéan Lukisan Piala Gun

Pedaran pondok:

Pakét Gun Gun Pakai (Sistem Persiapan Cat)


Detil Produk

Tanda Produk

Pakéan Lukisan Piala Gun

(Sistem Persiapan Cat)

image001
image003

Rincian bungkusan

image005

Ngaran Produk

Pakéan Lukisan Piala Gun

Bahan

PP / LDPE

Barang

Tutup / Liner / cangkir cangkir / colokan segel

Nyaring

125mik sareng 200mik

Adaptor

Dipisahkeun nyalira

Warna

transparan

Kapasitas

300ml / 600ml

Pangiriman

image007
image009

Kauntungan:

  1. Persiapan: henteu kedah nganggo saringan, ngukur cangkir kanggo nyampur atanapi nyaring. Garis skala dina cangkir cangkéng; tutupna didamel ku nilon, ngamungkinkeun lukisan dumasar cai atanapi pelarut tiasa dianggo. Ngahémat waktos sareng miceun runtah.
  2. Beberesih: ukur adaptor sareng bedil anu bersih. Ngahémat jumlah pelarut sareng waktos bersih atanapi pangropéa.
  3. Larapkeun kana bedil anu béda, sabab alat sambungan na adaptor.
  4. Kirang miceun runtah.

Anggo pitunjuk:

  1. Liner set nyaéta cangkir sekali pakai, salaku bagian tina PPS, ngamungkinkeun nyampur, nyaring sareng nyaring lukisan
  2. Liner set diwangun ku cangkir lemes 600ml, tutup sareng colokan segel.
  3. Lebetkeun cangkir lemes kana cangkir cangkéng, ngan saukur nyampur lukisan dina cangkir lemes, sareng pasang tutup tutupna dina tempatna, ngonci kerah kanggo ngalengkepan sistem PPS.
  4. Nyiapkeun adaptor kana bedil, sareng pasang kana PPS.
  5. Sambungkeun gun sareng sistem PPS.
  6. Siap nyemprot.
  7. Saatos nganggo, pasang colokan segel kana cangkir, sareng simpen dugi ka nganggo waktos salajengna. Atanapi Piceun tutup panutup sareng cangkir lemes dina metoda anu disatujuan anu cocog.
image011
image013

The compact, lightweight Avanti ™ Handheld HVLP Paint & Stain Sprayer gampang dianggo sareng gampang dibersihkeun kanggo proyek rumah tangga ageung. Pemicu tekanan variabel masihan anjeun kadali pamungkas pikeun nyukuran sareng campuran. HVLP ngirangan limbah cet pikeun ngahémat biaya anu langkung ageung. Nutupan daérah ageung gancang kalayan pangaluaran anu minimal sareng saderhana minimal.

1. Nox lanjutan HVLP nganteurkeun volume tinggi, pangukuran minimal pikeun permukaan anu kualitas luhur
2.1-1 / 2 cangkir quart nutupan dugi ka 40 ft pager
3. Gancang pulas-pegatkeun misahkeun panyemprot tina motor pikeun beberesih anu gancang, aman
4. Motor performa tinggi ngajalankeun ngan nalika pemicu diaktipkeun kirang noise sareng umur panjang
5. Sadaya bagian anu ngahubungi cet gaduh permukaan anu mulus pikeun beberesih super-gancang
6. Pemicu dua jari pikeun operasi anu langkung gampang sareng kirang kacapean dina waktos anu lami
Pemicu 7.Variable-flow nganteurkeun kontrol tepat pikeun kaluaran bahan

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk