FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dupi anjeun nyayogikeun conto?

Leres, kami tiasa nyayogikeun, tapi anjeun panginten kedah nanggung biaya sampel atanapi biaya pos udara.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Deposit 30% TT, sareng 70% sateuacan pangiriman.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Éta gumantung kana qty anjeun. Tapi biasana, éta peryogi sakitar 7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang pikeun amplas?

kami pabrik, urang ngadamel tina bahan baku nepi ka akhir produk réngsé, sadayana kajadian di pabrik urang sorangan.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum orderan tina amplas?

Kami henteu ngagaduhan MOQ kanggo kertas pasir, ngan upami jumlah order di handapeun $ 3000, anu mésér panginten kedah nanggung biaya bea cukai tambahan. Nanging pikeun pesanan khusus, sapertos kotak khusus atanapi produk OEM, MOQ benten dumasar kana produk anu béda.

Hoyong damel sareng urang?