Warta

  • Xieyanshi Abrasives Cooperated With Comac!

    Xieyanshi Abrasives Migawé bareng Comac!

    Selamat atas kerjasama ieu. Saatos perundingan sareng pamariksaan anu panjang, Shanghai Xieyanshi Abrasives akhirna ngaliwat COMAC'S (Commercial Aircraft Corporation of China Ltd) anu ketat nalungtik sareng mastikeun, janten salah sahiji anu tiasa dipercaya ...
    Maca deui
  • The Importance Of Sanding Steps In Woodworking

    Pentingna Léngkah Sanding Dina Konstruksi Kayu

    Métode ngagiling kaasup grinding garing, grinding cai, grinding minyak, grinding wax and poli odol. Grinding garing tiasa dibagi kana grinding kasar, grinding datar sareng grinding halus. Grinding kasar umumna dipaké pikeun miceun wol kai, tapak tatu, tanda lem sareng p ...
    Maca deui
  • Steps To Install The Convenient Tool Shelf Of Xys Dust Free Mobile Dry Grinder

    Léngkah-léngkah Masang Rak Alat Anu Nyaman Xys Dust Free Mobile garing coét

    Lengkah 1 Rincian bagian Suku cadang: (Rada béda pikeun pilihan bagian anu béda) Léngkah 2 ...
    Maca deui
  • Naon klasifikasi utama abrasives?

    Abrasive Abrasives mangrupikeun nami umum abrasives sareng abrasives, kalebet produk abrasive sareng produk Bai Abrasives. Abrasive Abrasives katelah huntu industri. Dina ngagiling, pakakas abrasive atanapi abrasive ilahar dianggo salaku alat grinding ka bagian mesin pikeun minuhan téknis anu tangtu ...
    Maca deui