Pentingna Léngkah Sanding Dina Konstruksi Kayu

Métode ngagiling kaasup grinding garing, grinding cai, grinding minyak, grinding wax and poli odol. Grinding garing tiasa dibagi kana grinding kasar, grinding datar sareng grinding halus. Grinding kasar umumna dianggo pikeun miceun wol kai, tapak tatu, tanda lem sareng tanda pensil tina kosong kai sateuacan dirawat Bai, sedengkeun grinding datar biasana dianggo pikeun ngagiling pesawat ageung ku kaén pasir sareng amplas dibungkus ku blok kai alit atanapi karét keras, janten yén pangaruh leveling langkung saé, grinding halus umumna dianggo pikeun dempul, cet sealing, cocog warna sareng ngeusian warna saatos unggal perlakuan panengah, ngagiling keusik kedah ati-ati. Pabrik cai nyaéta ngagunakeun amplas anu dicelupkeun kana cai (atanapi cai sabun) grinding. Ngagiling cai tiasa ngirangan tanda pakeun, ningkatkeun lemesna palapis, sareng ngahémat kuli sareng kertas pasir.

Léngkah Sanding maénkeun handap tilu peran penting:

No 1: Burrs panyabutan, kokotor berminyak dina permukaan substrat

No 2: Kanggo permukaan dempul anu dikerok, permukaanna umumna kasar sareng kedah didasarkeun kanggo kéngingkeun permukaan anu langkung lemes, janten pengamplasan tiasa ngirangan permukaan anu kasar tina bahan padamel;

No 3: Ningkatkeun adhesion tina palapis. Sateuacan nyemprot pilem cét énggal, umumna perlu ngagosok pilem cet anu lami saatos garing. Kusabab palapis ngagaduhan caket anu lemah dina permukaan anu lemes teuing, adhesi mékanis tina palapis tiasa ditingkatkeun saatos digosok.

1

Urang kedah milih grit anu leres dumasar kana léngkah sanding anu béda ogé sarat sanding. Sacara umum, urang tiasa nuturkeun paréntah di handap ieu:

Awak Bodas Kayu Padet: 180 # Grit ----- 240 # Grit sanding paper

Lapis atanapi lapisan handap sanding primer: 220 # Grit ----- 240 # Grit sanding paper

Léngkah kadua pikeun bahkan primér: 320 # Grit ----- 400 # Grit sanding paper

Permukaan permukaan atanapi cet finish: 600 # Grit ----- 800 # Grit sanding paper

Poles cet finish: 1500 # Grit ----- 2000 # Grit sanding paper

2
3

Pos waktos: Okt-10-2020