Xieyanshi Abrasives Migawé bareng Comac!

01

Selamat atas kerjasama ieu. Saatos negosiasi sareng pamariksaan anu panjang, Shanghai Xieyanshi Abrasives akhirna ngaliwat COMAC'Slogo-02(Komérsial Pesawat Pesawat ti Cina Ltd) ketat nalungtik sareng mastikeun, janten salah sahiji anu tiasa dipercaya. Percaya XIEYANSHI bakal ngagaduhan kerjasama anu langkung jero sareng aranjeunna di abrasives-A720T, B322, L911 jsb.

Mr Chen, presiden Xieyanshi abrasives, nembé nandatanganan kontrak sareng COMAC di CIIE (tHE 3RD China International Import Expo)

 

555

(Mr Chen, linggih di gigireun nona dina warna pink.)

Komérsial Pesawat Pesawat Cina, Ltd. (COMAC) fungsina salaku wahana utama dina nerapkeun program pesawat panumpang ageung di Cina. Éta ogé diamanatkeun ku perencanaan umum ngembangkeun batang batang sareng program jet régional sareng ngawujudkeun industrialisasi pesawat sipil di Cina. COMAC kalibet dina panilitian, pembuatan sareng tés hiber pesawat sipil sareng produk anu aya hubunganana, ogé pamasaran, jasa, panyewaan sareng operasi pesawat sipil.

03

Shanghai xieyanshi Abraisves Co Ltd (XYS) mangrupikeun produsén profesional tina abrasives, produk anu seueur dianggo dina Automotive, Airplane, Woodworking ... kualitas sareng jasa sok diutamakeun.

14

Ngabagéakeun aya pamundut atanapi conto pamundut ti anjeun. Pls ngarasa Luncat ngahubungi kami upami hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk kami.


Waktos Post: Nov-09-2020