Sanyawa Polandia

  • Best Selling Multifunction Fast Wax Car Polishing-XYS-A2

    Jual Multifungsi Pangalusna Gancang Lilin Mobil Polishing-XYS-A2

    XYS-A2 Rubbing Sanyawa
    XYS-A2 Fast Wax mangrupikeun produk anu konsentrasi lilin kasar sareng lilin eunteung. Éta tiasa sacara gancang sareng épéktip ngaleungitkeun tanda kertas pasir kénca saatos sanding P1500-P2000 amplas sareng ngahontal pangaruh eunteung. Konsentrasi-luhur, formulasi sapertos émulsi tinggi mangrupikeun "polishing hiji-léngkah," efisiensi tinggi, kecepatan luhur, sareng gloss tinggi.
  • CHEAP HEAVY CUT POLISHING COMPOUND FOR CAR FAST POLISH-XYS-CY0815

    CEPUTAN NGABUBURI GAMPANG GAMPANG SINGKIRAN Pikeun Mobil CEPAT POLISH-XYS-CY0815

    Produk ieu mangrupikeun agén abrasif cet profesional anu dianggo dina mesin polishing kalayan kecepatan puteran 1400-2000 rpm. Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun tanda pasir tina amplas P1000-P1200 sareng goresan serius anu sanésna sareng lapisan oksida parah. Upami nganggo XYS CY-0187 Fine Polishing Wax, pangaruhna langkung saé!
  • Car Care Polishing Compound free samples-XYS-CY0816

    Car Care Polishing Sanyawa sampel gratis-XYS-CY0816

    Produk ieu mangrupikeun agén abrasif cet profesional anu dianggo dina mesin polishing kalayan kecepatan puteran 1400-2000 rpm. Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun tanda keusik P1200 sareng amplas halus. Upami nganggo agén pangobatan eunteung XYS CY-0818, épék na langkung saé!
  • Metal Polishing Compound for Buffing Wheels-XYS-CY0817

    Sanyawa Polishing Logam pikeun Buffing Roda-XYS-CY0817

    Éta tukang cét otomotif propésional dianggo dina mesin polishing kalayan kecepatan 1000-2000 rpm. Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun tanda keusik P1500 sareng amplas halus, ogé ngaleungitkeun goresan rupa, cacat, sareng lapisan oksida sanés!
  • XYS Professional mechanical polishing agent-CY0818

    XYS Profesional mékanis polishing agén-CY0818

    Produk ieu mangrupikeun agén pagawean eunteung otomotif anu dianggo dina mesin polishing kalayan kecepatan puteran 1200-2000 rpm. Bisa gancang sareng épéktip ngaleungitkeun sagala jinis cét cingir polishing cingir mobil, pikeun ngahontal pangaruh kaca spion tinggi-alus!