Sanding Disc Holes Emas Sanding kertas pikeun Polishing Car sareng Metal -A720T

Pedaran pondok:

Spésifikasi
Barang: Sanding kertas disc Ngaran mérek. XYS
Modél No .: A720T Grit range: P60-p800
Jenis: Cakram buleud atanapi Ukuran Gulung: 5 "6" (diameter)
Nyokong: kait sareng loop / PSA liang: 0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Pamakéan: logam polishing sareng warna kai: konéng
Ngaran sanésna: Bahan: Aluminium Oksida hs kode: 6805200000
Aplikasi: Otomotif Kelautan Aerospace Wood Metal


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Spésifikasi

Barang  Sanding cakram kertas                    
Ngaran mérek  XYS
Modél No.  A720T                        
Jengkol jengkol P60-p800
Jenis Cakram buleud atanapi Roll                    
Ukuranna  5 "6" (diameter)
Nyokong  hook na loop / PSA                
Liang  0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Pamakéan  ngagosok logam jeung kai            
warna koneng
Bahan matérial  Aluminium Oksida      
hs kode  6805200000
Aplikasi Otomotif Kelautan Aerospace Kayu Logam
图片3

Bagan Grit:

图片4

The Hook and loop Disc dumasarkeun kana kertas amplas ageung deui, teras ngalangkungan mesin stamping kalayan sagala rupa jinis stamping kaluar.

Spesifikasi produk umum nyaéta: Bentuk buleud / Persegi Panjang / Segitiga, ogé tiasa didamel ku bentuk liang.

Hook na loop disc dibandingkeun sareng cakram keusik caket: panggantian anu langkung gampang; efisiensi grinding langkung saé; tiasa direndem dina ngagiling cai, tingkat anu langkung ageung paningkatan résistansi abrasi.

Emas mangrupikeun produk awét anu cocog pisan pikeun pasir dina kecepatan tinggi. Emas mangrupikeun bahan pengamplasan sadaya-bunder anu tiasa dianggo pikeun seueur tujuan. Dina raraga ngahontal hasil sanding anu optimal, beungkeutan semi-terbuka grit sareng lapisan stearate khusus didesain kanggo nyegah panyumbatan sareng pembentukna pél.

Cocog pikeun: Automotive Refinishing Wood Processing Metal Processing Marine Industrial Vehicles Manufacturing

Tiasa dianggo dina:
Logam sapertos aluminium, baja karbon; kai sapertos softwood atanapi hardwood ... A720T sanding disc tiasa dianggo sareng sander pikeun sababaraha damel, sapertos prep / perbaikan, sanding orbital, prepping metal sateuacan cet.

Fitur:
A720T adaptasi kualitas luhur mineral oksida aluminium, anu awét, ogé mastikeun motong gancang.
Nyokong kertas kelas C, anu dipikaterang salaku kertas anu kuat, masihan daya tahan tambahan tina pengamplasan agrésif tibatan panyokong kertas anu sanés.
Pelapisan nyaéta pambangunan jas kabuka, sabab aya rohangan antara bijil abrasif, nyingkahan halangan lebu, anu tiasa manjangan umur anu parah.
A720T sanding disc gampang pisan digunakeun sareng ngagantelkeun kana sanders, blok sanding, jsb. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami