Blok Keusik spons baseuh sareng garing Kanggo Polesan Rapi

Pedaran pondok:

Abrasives tiasa dianggo pikeun ngalereskeun mobil, ngadamel kai atanapi panel.
Séréal aluminium pikeun nyayogikeun épék sanding gancang.
Buka struktur palapis, tingkatkeun katahanan ogé nyegah panyumbatan.
Cocog pisan pikeun sanding sudut leungeun, bagian plastik melengkung atanapi jati.


Detil Produk

Tanda Produk

XYS Sponge Sanding Sandpaper

Blok spons

lt paling sultable pikeun permukaan grindIng, sareng Éta canabsorb cai sareng jaga cai pikeun tlme panjang. Éta tiasa ngagentos kertas cai. Blok grIndIng blok tiasa didamel bentuk varlous sareng spéklflcatlons.

Softback Sanding Sponge pasir keusik dina mobil, truk sareng van sapertos di sakitar lampu bukaan, gagang panto, panto panto sareng lokasi sanésna. Bantosan busa anu lemes sareng fléksibel saluyu sareng propil atanapi bentuk dina kendaraan. Spons ieu dilapis ku tahan lama aluminium oksida abrasif.
Ngajantenkeun Sanding Sacara Gampang
Nalika anjeun kedah keusik lokasi anu nangtang pikeun ngahontal, atanapi kedah seragam keusik propil unik, pilih Softback Sanding Sponge pikeun kamampuanna pikeun saluyu sareng bentuk naon waé atanapi ngahontal tempat anu sesah. Nyokong busa lemes langkung fleksibel tibatan kertas kertas anu didukung kertas biasa. Pikeun ngaksés lokasi anu sempit, panyokong busa parantos didamel ipis dibandingkeun sareng seueur spons sanding anu sanés. Anggo spons ieu kanggo aplikasi sanding tangan dimana anjeun peryogi langkung jitu sareng jéntré tibatan anu tiasa dicandak nganggo metode sanding mesin.

调整大小 1
调整大小 2

Kauntungan:

Abrasives tiasa dianggo pikeun ngalereskeun mobil, ngadamel kai atanapi panel.

Séréal aluminium pikeun nyayogikeun épék sanding gancang.

Buka struktur palapis, tingkatkeun katahanan ogé nyegah panyumbatan.

Cocog pisan pikeun sanding sudut leungeun, bagian plastik melengkung atanapi jati.

Spésifikasi:

Bahan abrasives: Aluminium Oksida

Bahan dasar: kertas noda taat kana spons

Perekat: résin fenolik

Kisaran Grit: P180-P800

Ukuran: ngarobih

Aplikasi:

调整大小 3

Bolu pisan lemes sareng fleksibel, cocog pikeun Sanding permukaan profil na rinci henteu hésé, hese dihontal ku leungeun. Éta hususna kapaké dina industri otomotif jeung cabang perbaikan mobil. Dasar busa nerapkeun tekanan merata, anu ngirangan résiko tina sanding ngaliwatan permukaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami