Lembar Pengamplasan Kertas Sandas Lemes sareng Garing

Pedaran pondok:

9 '' * 11 '' Lembar Pengamplasan Kertas Sandas Lemes sareng Garing


Detil Produk

Tanda Produk

9 '' * 11 '' Lembar Pengamplasan Kertas Sandas Lemes sareng Garing

Parameter:

Ukuranna 9 "x 11" / 230mm * 280mm
Jengkol Grit P80-P800
Ngadukung Kertas Kertas Lateks
Warna Bodas / Biru
Biji lecet Aluminium oksida
Wangunna Kertas lambaran
Aplikasi: Permukaan KayuMetal permukaanBajaBeusi sténless

Lantai Kayu

Bahan palastik

Kaca

Lacquers

Ciri: Kertas latex impor kualitas luhur Kalenturan Anu Saé, lempitan anu hadé sareng résistansi bursting. Permukaan lapisan mangrupikeun perlakuan khusus- anti-bakiak, mastikeun kinerja panyabutan anu langkung luhur.Résin Kakuatan luhur, maturan kombinasi séréal sareng kertas dasar anu langkung kuat.Lila ngagunakeun waktos

Tiasa dianggo dina:
Logam sapertos aluminium, baja karbon; khususon pikeun kai sapertos kayu lembut atanapi kayu keras ... Lambar pengamplasan B322 tiasa dianggo sareng sander pikeun sababaraha pagawéan pagawéan, sapertos persiapan / perbaikan, pengamplasan orbital, prepping logam sateuacan cét.

Fitur:
Kertas pengamplasan bodas B322 nyaluyukeun mineral aluminium oksida kualitas tinggi, anu awét, ogé mastikeun motong gancang.
Nyokong kertas kelas C, anu dipikaterang salaku kertas anu kuat, masihan daya tahan tambahan tina pengamplasan agrésif tibatan panyokong kertas anu sanés.
Lapisan mangrupikeun pangwangunan jas semi-kabuka, sabab aya rohangan antara sisikian anu kasar, nyingkahan halangan lebu, anu tiasa manjangan umur anu abrasif.
Lembar sanding B322 gampang pisan dianggo sareng dipasang dina sanders, blok sanding, jsb.

Aplikasi:

1. kertas pengamplasan bodas sayogi pikeun logam anu henteu gampang ngagiling. Kocapkeun, grind stainless steel, alloy aluminium teuas, kertas sanding bodas nyaéta pilihan hadé. Kusabab alesan harga, sababaraha konsumén pilih alumina pikeun logam anu gampang digiling, saur besi, aluminium alloy

2. kertas pengamplasan bodas, cocog pikeun sabuk kasar anu sempit ka prosés baja. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun hairlines stainless steel, éta hairlines jelas tur konsistén alus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami