Bodas Abrasive Sanding Disc-B322

Pedaran pondok:

Spésifikasi
Barang: Sanding kertas disc Ngaran mérek: XYS
Modél No.: B322 Grit range: P60-p1000
Jenis: Cakram buleud atanapi Ukuran Gulung: 5 "6" (diameter)
Nyokong: kait sareng loop / PSA liang: 0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Pamakéan: logam polishing sareng warna kai: bodas
Ngaran sanésna: Bahan: Aluminium Oksida hs kode: 6805200000
Aplikasi: Otomotif Kelautan Aerospace Wood Metal


Detil Produk

Tanda Produk

调整大小 image001
调整大小 image002

Spésifikasi

Barang  Sanding cakram kertas                    
Ngaran mérek  XYS
Modél No.   B322                         
Jengkol jengkol  P60-p1000
Jenis  Cakram buleud atanapi Roll                    
Ukuranna  5 "6" (diameter)
Nyokong  hook na loop / PSA                
Liang  0H, 6H, 7H, 9H, 15H, 17H
Pamakéan  ngagosok logam jeung kai            
Warna  bodas

Nami sanésna:

Bahan matérial  Aluminium Oksida      
Kodeu Hs  6805200000
Aplikasi Otomotif Kelautan Aerospace Kayu Logam
1

Bagan Grit:

2

Tiasa dianggo dina:
Logam sapertos aluminium, baja karbon; kai sapertos kayu lembut atanapi kayu keras ... B322 sanding disc tiasa dianggo sareng sander pikeun sababaraha damel, sapertos prep / perbaikan, sanding orbital, prepping metal sateuacan cet.

Fitur:
B322 adaptasi mineral oksida aluminium kualitas luhur, anu awét, ogé mastikeun motong gancang.
Nyokong kertas kelas C, anu dipikaterang salaku kertas anu kuat, masihan daya tahan tambahan tina pengamplasan agrésif tibatan panyokong kertas anu sanés.
Pelapisan nyaéta pambangunan jas kabuka, sabab aya rohangan antara bijil abrasif, nyingkahan halangan lebu, anu tiasa manjangan umur anu parah.
B322 sanding disc gampang pisan dianggo sareng dipasang dina sanders, blok sanding, jsb.

✅ SET SANDPAPAER MULTI-GRIT60-PIECE SET

Cakram sanding kami nyetél nyayogikeun amplas multi-grit anu anjeun peryogikeun. Anjeun bakal kéngingkeun 60 total sandbér orbital 6 peunteun anu béda kalebet 40/60/80/120/180 / 320Grit. Beuki luhur jumlahna, beuki alus grit

✅ KONSTRUKSI KUALITAS TINGGI

Pads sanding kami didamel tina kualitas tinggi aluminium oksida abrasive, anu awét sareng anti clogging. Séréal oksida aluminium nganteurkeun potongan gancang sareng finish lemes dina proyek anjeun

✅ PREMIUM Deui Kalayan 8 Lubang

Balik tina napping ngajantenkeun panyabutan grit sareng ngagantian gancang sareng manjangkeun umur unggal cakram, 8 liang dirancang pikeun ékstraksi debu épisién

✅ KOMPASIBADI UNIVERSAL

Cakram sanding 5 inci (125mm) urang pas sareng sander orbital universal, sapertos BLACK + DOCKER, DEWALT, Bosch, Makita, PORTER-CABLE, jsb.

✅ APLIKASI lega

Cakram sanding mérek anyar anjeun cocog pikeun grinding sareng pagawean dina logam sareng sanés logam, kai, karét, kulit, plastik, batu, kaca sareng bahan sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami