Grosir Film Héjo Abrasive Alat Disc Sandpaper -L911

Pedaran pondok:

nyokong pilem, anu nawiskeun daya tahan anu langkung saé;
Jembar kapadetan keusik, mikeun rohangan bahan limbah pikeun akumulasi tanpa ngirangan kinerja;


Detil Produk

Tanda Produk

Nyokong busa fléksibel adaptasi sareng kontur unik sareng aksés kana daérah anu hésé kahontal
Aluminium oksida abrasive nawiskeun umur panjang sareng motong gancang
Sistem beungkeutan tahan cai ngamungkinkeun pikeun aplikasi sanding baseuh atanapi garing
Bolu didamel pikeun disanding leungeun
Spons sanding serbaguna dianggo dina seueur bahan permukaan
Rupa-rupa Kelas Abrasif
Spons ieu sayogi dina sababaraha grade, kalebet microfine (kelas 1200 dugi ka 1500), ultrafine (grade 800 dugi ka 1000), superfine (grade 500 dugi ka 600), halus (320 dugi 400) sareng sedeng (grade 120 dugi 180). Unggal kelas nganggo kisaran ukuran mineral.

Lumaku pikeun rupa-rupa daérah sapertos stainless steel, logam, kai, jati, batu sareng daérah sanés permukaan daérah casting kasar, grinding, keyeng sareng grinding, polishing sareng ngawangun rupa-rupa permukaan anu henteu teratur, bahan anu béda, manufaktur mesin ku sababaraha cara Polusi panyabutan karat gaduh efisiensi polishing tinggi sareng umur jasa anu panjang. Produk ieu biasa dianggo dina pabrik mobil, mesin beurat, perbaikan kapal, stainless steel, alloy aluminium, hardware sareng industri hiasan.

 

Cakram Sanding Pilem

Bagan Grit

123

Aplikasi

image012
image011

Spésifikasi

Spésifikasi
Barang Sanding Disc
Abrasive Aluminium Oksida
Jengkol Grit P60-P2000
Jenis Disc Babak atanapi Alun-alun
Ukuran pikeun ref (inci) 6 "(diameter 150mm)5 "(diameter 125mm)12 "; 8 "; 7 "; 3 "; 2 "
Nyokong Kait & Loop (Velcro); PSA
Liang 0H; 5H; 6H; 7H; 9H; 15; 17H, jsb.
Diulang deui Pamakéan ulang
Pilem Nyokong pilem poliéster

Kauntungan Produk

nyokong pilem, anu nawiskeun daya tahan anu langkung saé;

Jembar kapadetan keusik, mikeun rohangan bahan limbah pikeun akumulasi tanpa ngirangan kinerja;

Tiasa dianggo dina:
Logam sapertos aluminium, baja karbon; kai sapertos kayu lembut atanapi kayu keras ... L911 sanding disc tiasa dianggo sareng sander pikeun sababaraha damel, sapertos prep / perbaikan, sanding orbital, prepping metal sateuacan cet.

Fitur:
L911 adaptasi kualitas luhur mineral oksida aluminium, anu awét, ogé mastikeun motong gancang.
Nyokong FILM, masihan daya tahan tambahan tina pengamplasan agrésif tibatan panyokong kertas anu sanés.
Pelapisan nyaéta pambangunan jas kabuka, sabab aya rohangan antara bijil abrasif, nyingkahan halangan lebu, anu tiasa manjangan umur anu parah.
L911 sanding disc gampang pisan dianggo sareng dipasang dina sanders, blok sanding, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami