XYS Free Dust Mobile garing coét (Standar)

Pedaran pondok:

Sistem tiasa dianggo fleksibel dina tempat damel. Sakabéh sistem alat dipuseurkeun kana debu vacuum cleaner-anu nyoko kana merek Éropa anu kasohor. Anjeun tiasa nempatkeun alat dina beberesih, sapertos kertas pasir, sanders sareng bahan sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

XYS Free Dust Mobile garing coét (Standar)

Éta tiasa dilengkepan nganggo grinding listrik sareng operasi grinding port-air, sababaraha sanders hawa / listrik pikeun pilihan.

Produk kami ngamangpaatkeun ngagunakeun ekstraktor debu profesional pikeun ngagosok, anu tiasa ngajantenkeun permukaan langkung lemes sareng birghter. Salaku conto, nalika ékséktor lebu jalan, mobilna aya dina lingkungan anu bersih sareng aman. Éta tiasa ngalereskeun awak mobil anu nyusut, anu tiasa ngagosok sareng nyemprotkeun cet mobil anu rusak sareng ngajantenkeun awakna ruksak sakumaha lemesna énggal.

Fungsi:
1. Starraced, desain propil, gerakan lemes nalika operasi, langkung merenah pikeun dianggo
2. Diimpor motor vakum propésional, stabil sareng awét calakan unit 3.kendali otomatis, status damel tiasa dipajang dina layar, sareng kinerja stabil.
4. Cocog sareng lebu Kelas L
5. Kamampuh ékstraksi anu kuat sareng kirang polusi lebu
Marmer Terrazo Wet garing Grinder Stone Fixing Gloss Polishing Grinding Mobile Concrete Machine, grinding rubakna 500mm, mangrupikeun ukuran anu pang alitna diantara séri struktur pakakas planet. Pelat planét muterkeun arah anu béda, anu ningkatkeun kinerja damel.

Bubuka:

1

Sistem tiasa dianggo fleksibel dina tempat damel. Sakabéh sistem alat dipuseurkeun kana debu vacuum cleaner-anu nyoko kana merek Éropa anu kasohor. Anjeun tiasa nempatkeun alat dina beberesih, sapertos kertas pasir, sanders sareng bahan sanésna.

Sistem ngamungkinkeun dua padamelan damel dina waktos anu sami.

2

Aplikasi:

3

Utamana dipaké dina bengkel lambar logam sareng cet panyabutan cet, ngagiling ujung bulu awal.

Bijil:

4

Detil:

5

Bungkusan:

7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami